Geslaagd Partycongres totaal geboycot door de MSM op AT5 na die de Stem wegzette als kansloze schreeuwers.

(van onze Stem van de Straat partijredactie) AMSTERDAM-NOIR-Gisteren was ons eerste Multicultureel-LOL’- Partijcongres: ”Stop de Armen Maatschappij” met meer dan honderd bezoekers van alle rassen, geloven en seksuele geaardheid. Het was een ouderwetse onvervalste Bloed gezellige Amsterdamse Happening met veel optredens van o.a. de Ouwe Hoeren, Jerry TurnerX en de Stem van de Straat rappers en dichters, maar dat zult u niet zien bij AT5.

De corrupte MSM schitterde door afwezigheid, ondanks dat wij ze allemaal nog formeel hadden uitgenodigd (video). Ze durven de Stem van de Straat partij niet eens door de corrupte ‘MSM-Strontton’ te halen, want dat vinden ze nog te veel aandacht wat de Stem van de Straat misschien wat stemmen oplevert.

Het Amsterdamse op één haar na failliete ‘PvdA-bejaarden-VOD Parool’ & Subsidievreters -De Balie’ (Video) spelen een misdadige centrale rol in de Media en de Gemeenteraadsverkiezingen debatten m.b.t. de boycot van de Stem van de Straat. Die hebben we dan ook al voor de Rechter gesleept wegens o.a. Discriminatie en Boycot van de Stem van de Straat partij, c.q. de Laagste Klasse (Video) in dienst van corrupte meedogenloze Gevestigde Orde (de 1 procent ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ (Video)).

Maar ook AT5 speelt een kwalijke en gluiperige rol in de totale boycot van de Straat. Die kwam wel opdagen en maakt een aan elkaar geplakte reportage van amper 2 minuten met fladders dat wij kansloze schreeuwers zijn met een Ex Crimineel (zonder Strafblad en alleen in Hasj en weed gehandeld; The Happy Family) ing Steve Brown als Partijleider en op nul zetels staan in de Peilingen van hun corrupte en voor smaad en laster veroordeelde ‘Fraudeur-Maurice de Hond’ (Video). Tja, duidelijk een self-fulfilling prophecy van de ‘Subsidievreters AT5’. Zij maakten de ‘Stem van de Straat-belachelijk- reportage‘ van amper twee minuten steekt schril af bij de 5 minuten die zij gaven aan het ‘Haatzaai-partijcongres’ van het ‘Uber-Alles-Forum voor (geen) democratie‘ van ‘Big Mac Bek Nanninga’ (Video) een dag voor ons Partijcongres. Die prees At5 de Hemel in met hun ‘Haat-zaai-Partijcongres van ‘Boy Baudet’ en kandidaat-raadslid ‘UberAlles-Hemmie Kerklingh’. Afijn, zie hierna de AT5 aan elkaar geplakte ‘dr. Goebbels- reportage’ en daarna de ongecensureerde versie en oordeelt u zelf.
Opmerking. Woensdag avond kunt u een eerlijk verslag zien bij Salto1 bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir.