De Stem Van De Straat Is Uw STEM meer dan WAARD!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Kameraad Joop

( door ‘Kameraad Joop’ de Toekomstige Wethouder van Amsterdam )

AMSTERDAM-NOIR-Op 21 maart 2018 is het gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam en in de regio van Amsterdam.

MET UW STEM, geven we voorrang aan mensen met middeninkomens en mensen met een laag inkomen die nu al meer dan 12 jaar op een woning, of op een Parkeervergunning moeten wachten,

De Stem van de Straat; is tegen sloop van sociale huurwoningen, dus meer geld besteden aan de verbetering van sociale huurwoningen in Noord-Amsterdam.

MET UW STEM, willen we in Amsterdam, geen zwerfvuil op straat. De stem van de Straat maakt zich sterk voor behoud van het groene karakter van Amsterdam, en de regio, en niet alles omwille van ,0de commercie en het geld.

MET UW STEM,willen we absoluut niet bezuinigen op onderhoud van Sportverenigingen, openbare ruimtes, en het onderwijs. De jeugd heeft immers de toekomst.

MET UW STEM, willen we de Parkeeropbrengsten van Amsterdam bijvoorbeeld uitgeven voor ouderenzorg en vrij parkeren, en of meer blauwe Parkeerzones, voor bezoekers, en omwonenden. De winkeliers van het Buikslotermeerplein, die Joop Dekker gemachtigd hebben om namens hen in deze kwestie op te treden, tekenen 81 winkeliers bezwaar aan tegen de invoering van betaald parkeren.

MET UW STEM, willen we bezuinigen op een efficiëntere ambtelijke apparaat! Stop de dure inhuur en kosten verslindende onzinnige plannenmakerij op het Stadhuis in Amsterdam die ook Noord-Amsterdam treffen. Weet u nog! overschrijding van 1,2 miljard Noord-Zuidlijn! Weet u wel hoeveel geld dat is? Het treft u ook in u portemonnee.

MET UW STEM, willen we bekijken waar het geld op ons zorgstelsel nodig zijn; Veel subsidies gaat naar doelgroepen waar de Amsterdammers niets aan hebben. Met uw STEM willen wij de vereenzaming onder ouderen en jongeren tegen gaan, de reden is handhaving van gratis vervoer, vrij Parkeren, en meer blauwe Parkeerzones. Met uw STEM willen wij ook de subsidies voor families behouden, met goedkeuring van het CIZ, heeft u altijd recht op een PGB uitkering voor een familielid.

MET UW STEM, willen wij de overtocht met de veerpont van en naar Amsterdam Oost en Noord verbeteren. Een Pont erbij die gaat varen van Amsterdam Oost richting Noord-Amsterdam. Dit is een streven van de stem van de straat. Het bevorderd de doorstroom van forenzen of bewoners via het CS sneller naar Amsterdam -Oost of Noord-Amsterdam te komen.

MET UW STEM, willen we meer arbeidsplaatsen, voor de Amsterdammers en de regio van Amsterdam, met meer goede betaalbare woonhuizen met goede Busverbindingen naar Amsterdam”, en Noord Amsterdam. Daarom willen wij een permanente dialoog met Woningcorporaties, Brandweer, ambtenaren, bussen-GVB, veerponten, bedrijven, winkeliers en de bewoners, Het antwoord is simpel, wij komen op voor De Stem Van De Straat in onze samenleving,

MET UW STEM, willen wij een goed bereikbaar Amsterdam – en een beheersbare regio met een goed en efficiënte ambtelijk apparaat,

De Stem Van De Straat IS UW STEM MEER DAN WAARD